Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

My pαrfum 'Oriflame' collection

Η Oriflame  έχει μεγάλη ποικιλία αρωμάτων γυναικείων και ανδρικών.

Σε αυτό το ποστ θα σας παρουσιάσω κάποια  από τα γυναικεία που έχω αυτό το διάστημα και τα  τα έχω πάρει από 10 μέχρι 24 ευρώ σε τιμή μέλους.
Από κατάλογο σε κατάλογο βγαίνουν κάθε φορά και διαφορετικές πρόσφορες,τις οποίες  φυσικά εκμεταλλεύομαι.
Το καλό με τ αρώματα της  Oriflame 
είναι ότι σε κάθε κατάλογο υπάρχει η δυνατότητα να μυρίσεις κάποια από τ' αρώματα της εταιρείας και έτσι να κάνεις τις επιλογές σου ποιο εύκολα. 

Η άποψή μου για τα γυναικεία αρώματα της oriflame είναι ότι έχουν υπέροχες ελαφριές συνθέσεις, τα περισσότερα από τα eau de toilette και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, ειδικά τις μέρες, που ο καιρός είναι ποιο ζεστός.

Τα   Eau de Parfum της Oriflame έχουν αρκετά έντονες & πολύ ιδιαίτερες συνθέσεις, με ικανοποιητική διάρκεια και θεωρώ ότι είναι ιδανικά για τις ποιο δροσερές μέρες και νύχτες, εκτός μερικών διαχρονικών εξαιρέσεων που φοριούνται πάντα και παντού...


Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

More by Demi Eau de Parfum


H μαγεία του Ηollywood στο Floral άρωμα More by Demi. 
Σαγηνευτικό ylang-ylang από την Ταϊτή, κομψό γιασεμί sambac και κρεμώδες σανταλόξυλο σας τυλίγουν σαν μία τολμηρή αγκαλιά αιχμαλωτίζοντας το απαράμιλλο glamour και το σοφιστικέ στυλ της Demi Moore. 50  ml.


Paradise Eau de Parfum




Love Potion Eau de Parfum

Νιώστε το έντονο πάθος του αρώματος Love Potion .  Ιδανικό για να αυξήσει την επιθυμία και το πάθος και να τονωθεί το παιχνίδι της αποπλάνησης σε ένα θερμό καλοκαίρι! Το άρωμα έχει ένα ανατολίτικο χαρακτήρα και βασίζεται σε δύο κύρια συστατικά γνωστά ως αφροδισιακά-τζίντζερ και σοκολάτα.  
Ο αισθησιασμός και η ευαισθησία του άρωματος παρέχεται από το τζίντζερ και μπαχαρικά από την Ινδία. Συνεχίζει με εξωτικά αρώματα λουλουδιών & ελαφρώς γλυκιά νότα  κακάο, φρέσκο ​​μανταρίνι, κρίνο , σοκολάτα και βανίλια. Το σύνολο δελεαστικό και η ζεστή σύνθεση ολοκληρώνεται με φασόλια tonka και σανταλόξυλο. 50  ml.



Lady Avebury Eau de Parfum
 
Ένα ιδιαίτερο, θηλυκό άρωμα της εκλεκτής οικογένειας των floral chypre που ξεχωρίζει με τις πολυτελείς του νότες. Το άρωμα για τη γυναίκα που θέλει να κάνει τη διαφορά.
 Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, Άνθη φραγκοσταφυλιάς και τσάι Κευλάνης, οι μεσαίες νότες είναι καστόρι ,σουέτ, πατσουλί και τριαντάφυλλο,οι νότες της βάσης είναι Κέδρος και βρύα δρυός. 50  ml.


By Marcel Eau de Parfum

Συναντήστε το μοντέρνο glamour στο άρωμα M by Marcel Marongiu  είναι ένα Ανατολίτικο Λουλουδένιο άρωμα  Οι νότες κορυφής είναι αψιθιά, Ρόδο Τάιφ και θυμίαμα, οι μεσαίες υπέροχες νότες ηλιάνθου, συνδυάζονται με κομψό τριαντάφυλλο, χουρμά και ίριδα. Μία ευωδιά δυναμική και συνάμα αισθησιακή με διακριτικές νότες βάσης από πατσουλί, Κεχριμπάρι, καστόρι & σουέτ που σας προκαλούν γλυκά. 50  ml.




Giordani White Gold Eau de Parfum

Κομψό και γεμάτο ζωντάνια, το άρωμα Giordani White Gold αιχμαλωτίζει τον αέρα ενός Ιταλικού πρωινού γεμάτου αστραφτερές νότες από μανταρίνι, ντελικάτο τριαντάφυλλο και αισθησιακό πατσουλί. Πολυτέλεια με Ιταλικό στυλ. 
Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, βατόμουρο, υάκυνθος και φρέζια, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, αγιόκλημα, τριαντάφυλλο και νεκταρίνι, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, βρύα και πατσουλί. 50  ml & σε συσκευασία τσάντας με πινελάκι στα 10 ml.




Mirage Eau de Parfum roll on







Seductive Musk Eau de Toilette

Η αισθησιακή γοητεία του  οφείλετε στην σύνθεση του από  τριαντάφυλλο, σέξι musk και απαλό άρωμα cashmeran ...Ένα πραγματικά  υπέροχο chypre άρωμα !50  ml.







Eclat Weekend Eau de Toilette

Ενδώστε στην αίσθηση ελευθερίας που σας συνεπαίρνει με το άρωμα Eclat Weekend. Ένα υπέροχο μείγμα από αρωματικά κόκκινα φραγκοστάφυλα και ζουμερό αχλάδι καταλήγει σε ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο από εκατοντάφυλλα τριαντάφυλλα και υδάτινα λουλούδια. Καθώς κάνετε ένα βήμα στην άμμο, βελούδινα, λευκά ροδάκινα και musk σας παρασέρνουν σε ένα ήρεμο μονοπάτι αισθησιασμού. Ιδανικό για το Σαββατοκύριακο. 50  ml.


Divine Eau de Toilette


Το άρωμα Divine γιορτάζει την απόλυτη γυναίκα με ανάλαφρες, φυσικές νότες μπαμπού, πέταλα βιολέτας και κισσό. Η καρδιά του ανθίζει με μία μαγευτική ορχιδέα πριν σας συνεπάρει η αισθησιακή αρμονία από white musk και σανταλόξυλο.
 50  ml






Embrace Her 

Είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα . Οι νότες κορυφής είναι καραμελωμένο μήλο, Μανταρίν οράνζ, Περγαμόντο, Φραγκοστάφυλλο και βατόμουρο,οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο, Βιολέτα, ροδάκινο και Λευκό Γαρύφαλλο, οι νότες της βάσης είναι Γλυκό Αμυγδαλο, ζάχαρη, ηλιοτρόπιο, Μόσχος, Κεχριμπάρι, Κέδρος, σανδαλόξυλο και Βανίλια. 50  ml.

Volare body spray
 Αισθησιακό και ντελικάτο.
Η κομψότητα του τριαντάφυλλου συνδυασμένη με φύλλα βιολέτας, πεόνια και πραλίνα ενώνονται μοναδικά στο άρωμα Volare  αποπνέοντας αύρα πολυτέλειας, ρομαντισμού και ομορφιάς.






Felicity body spray
 
Ανατολίτικο Λουλουδένιο άρωμα. 
Οι νότες κορυφής είναι Κανέλα, Αμάλφι λεμόνι, ροδάκινο και δαμάσκηνο, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, φρέζια και κρίνο της κοιλάδας, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο, Βενζόη και Βανιλια.
  








Air Eau de Toilette


Eίναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα που περιέχει κρίνο της κοιλάδας, Φραγκοστάφυλλο και λουλούδι τιάρε.
30 ml

 








 Ice Eau de Toilette

Είναι ένα  δροσερό άρωμα . Οι νότες κορυφής: γκρέιπφρουτ, μανταρίνι και χορδές Ozonic . Καρδιά: πεπόνι, λευκά τριαντάφυλλα και φρέζια. Βάση: κυκλάμινο και white musk
30 ml
 
  







Diamond Musk Eau de Parfum

 Είναι ένα συλλεκτικό πλέον άρωμα σε μικρό μπουκαλάκι μινιατούρα . Οι νότες κορυφής είναι σταφύλια, Μανταριν ορανζ, φρέζια και Βιολέτα, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ και μπουμπουρντζελία, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, ορχιδέα και νότες ξύλων. 


Και δυο από τα  limmited edision που βγάζει κάθε καλοκαίρι η oriflame,  είναι τα παρακάτω υπέροχα αρώματα...

Athena Bright Breeze Eau de Toilette

Όπως το φως του ήλιου αντανακλά στο Αιγαίο, το γυναίκειο άρωμα Athena Bright Breeze ΕdT αστράφτει με λαμπερό θαλάσσιο περγαμόντο, γιασεμί και δροσερό musk. Το Athena EdT προσφέρει μια ομορφιά άλλης εποχής.Ιδανικό για τα καλοκαιρινά πρωινά μας.
 30  ml.
 


Athena Sensual Breeze Eau de Toilette

Όπως ένα ηλιοβασίλεμα χαϊδεύει το δέρμα σου, έτσι το γυναίκειο άρωμα Athena Sensual Breeze EdT ενσαρκώνει τις θεϊκές αντιθέσεις του ουρανού το απόγευμα. Το κρεμώδες φρανζιπάνι που συνδυάζεται μοναδικά με το σκούρο αμπάρο, προσφέρουν ένα άρωμα που αποπνέει έντονο αισθησιασμό . 30  ml.


Αν γνωρίζετε τ' αρώματα της Oriflame 
θα χαιρόμουν πολύ να μου γράφατε τα δικά σας αγαπημένα , αν πάλι όχι ποια θα θέλατε να δοκιμάσετε?

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...