Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Beauty Test Box Σεπτεμβρίου - Review


Hi beauties!

 Άργησα αρκετά να σας γράψω για τα προϊόντα που περιείχε το δικό μου  Beauty Test Box του Σεπτεμβρίου,(ένα  μήνα  σχεδόν, αφού αυτές τις μέρες περιμένουμε  ν' ανοίξουν οι συνδρομές Οκτωβρίου ).
Αλλά τώρα έχω σίγουρα ποιο ολοκληρωμένη άποψη, αφού  χρησιμοποίησα τα προϊόντα για αρκετό καιρό και πιστεύω  οτι μπορώ πλέον να κάνω ένα αξιόπιστο review.


Πριν ξεκινήσω να σας ενημερώσω, ότι το δέρμα  μου είναι μικτό με τάσεις ευαισθησίας και ελαφριάς αφυδάτωσης λόγο  Φθινοπώρου.

Επίσης αν παρακολουθείτε το blog μου θα έχετε καταλάβει την αγάπη μου για τα φυσικά καλλυντικά και μακάρι να ήταν  όλα eco, βιολογικά και 100% καθαρά από οτιδήποτε χημικό, αλλά δυστυχώς αυτό το βρίσκω πολύ σπάνια και όχι σε χαμηλές τιμές.
Όταν  λοιπόν βρίσκω κάποιο τέτοιο αξιόλογο και καθαρό προϊόν  να είστε σίγουρες ότι θα το επισημαίνω.


Το κουτάκι μου λοιπόν αυτό το μήνα περιείχε  τα εξής:

PANTHENOLS- Face and Eye Anti-Wrinkle Cream

Λεπτομέρειες
Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών για 24ωρη προστασία. Η σύσταση της περιέχει Πανθενόλη, Υαλουρονικό οξύ, Ginkgo Biloba και λάδι ελιάς. Αναζωογονεί, ενυδατώνει, θρέφει την επιδερμίδα και παρέχει πλούσια αντιγηραντική δράση. Επαναφέρει την χαμένη υγρασία και ελαστικότητά της. Με ουδέτερο pH. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Προϊόν Ελληνικής παραγωγής. Δερματολογικά ελεγμένο. Υποαλλεργικό. Δεν περιέχει Parabens. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Τιμή 9,23 € τα 50ml

Το προϊόν λοιπόν αυτό  ήρθε σε full size.  
Έχει υπέροχο άρωμα, το οποίο  μου θυμίζει έντονα Frozen yogurt!
Δεν αφήνει έντονη γυαλάδα, και ενυδατώνει πολύ καλά.
Για τη τιμή της θεωρώ ότι είναι μια αρκετά καλή και προσιτή  κρέμα ημέρας.

.................................
  SOTHYS Hydradvance Legere 15 ml
Λεπτομέρειες
 24ωρη κρέμα ημέρας με ενισχυμένη σύνθεση για κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Προσφέρει άμεσα υγρασία και ανακούφιση στις ταλαιπωρημένες από την αφυδάτωση επιδερμίδες.


Τιμή: 52 ευρώ τα 50 ml

Οι δικές μου εντυπώσεις από το δειγματάκι των 15 ml είναι οτι ενυδατώνει πολύ καλά, απορροφάται σχετικά γρήγορα, Οι μικρές γραμμές της αφυδάτωσης λειαίνουν και η επιδερμίδα αποκτά απαλότητα και λάμψη.
Ιδανική γι αυτή τη εποχή που οι  καιρικές συνθήκες  αρχίζουν να ταλαιπωρούν λιγάκι περισσότερο το δέρμα μας.


.........................................................

Reviderm skintelligence Calming Hydro Mask

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Σπόρος Chia, Boswellic οξύ, Aloe Vera, λιβάνι, υαλουρονικό οξύ, τοκοφε

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ : Parabenen, παραφίνη, σιλικόνη, αρωματικές και αλλεργιογόνες ουσίες.

Λεπτομέρειες:
 Καταπραϋντική μάσκα ιδανική για ταλαιπωρημένα και ευαίσθητα δέρματα, καθώς εξισορροπεί και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, επαναφέροντας την επιδερμίδα στη φυσική της κατάσταση.



Η δική μου άποψη από το δειγματάκι των 15 ml δεν είναι δυστυχώς η καλύτερη, αφού μετά από αρκετές ευκαιρίες που έδωσα στη συγκεκριμένη μάσκα, το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο, να ερεθίζει το δέρμα μου ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας μου κοκκινίλες και τσούξιμο.

Το πιθανότερο είναι να έχω ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά της, γιατί φίλη μου, στην οποία την έδωσα να τη  δοκιμάσει, δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα και ένιωσε το δέρμα της πολύ απαλό και ενυδατωμένο...

.................................................


Πάμε τώρα στα προϊόντα μακιγιάζ που περιείχε το κουτάκι μου.


Μονή σκιά ματιών Bourjois  (full size)
τιμή 13,31 €



Πολύ φινετσάτη  όμορφη πρακτική συσκευασία,με πανοραμικό καθρέφτη.
Η σκιά ματιών είναι μεγάλης διάρκειας και υψηλής ποιότητας  μπορεί να εφαρμοστεί σε όποια ένταση εσείς επιθυμείτε, στην διαχρονική απόχρωση 02 maxi blanc, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα και να τους δώσει άλλη διάσταση!
 .......................................

Κραγιόν ADEN COSMETICS - Lipstick 023 (full size)
 τιμή 9,84€

9,84 €
9,84 €
9,84 €


Αφού λάτρεψα την μάσκαρα της Aden νομίζω ότι θ' αγαπήσω & τα κραγιόν της, πολύ όμορφο ροζ χρώμα, χαρίζει  ενυδάτωση, κρεμώδες τελείωμα και υπέροχη αίσθηση, που δεν κάνει τα χείλη να κολλάνε !
.......................................................... 
 Χειροποίητο Φυσικό Σαπούνι Σώματος Ast Products


Ένα φυσικό χειροποίητο σαπούνι σώματος από την AST Products με βάση τη γλυκερίνη, εμπλουτισμένο με αγνό λάδι αβοκάντο και πλούσιο σε βιταμίνη Ε, στα 5 €.
Μοσχοβολούσε  όλο το κουτί και εν' συνεχεία το μπάνιο  μου, το οποίο και στολίζει πλέον, έχει σχήμα vintage γοβάκι & είναι τόσο όμορφο !!! πιθανότατα να μην το χρησιμοποιήσω γιατί είναι σαν κόσμημα!Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει parabens!!
................................................................


Χειροποίητες εκπλήξεις από την Lady Marian.


Πολύ γλυκές οι χειροποίητες εκπλήξεις από Lady Marian
Θα δανειστώ μια φράση η οποία τα λέει όλα.
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά κοσμήματα!

 ................................................................ 

Αυτά ήταν τα πράγματάκια που παρέλαβα στο, για μια ακόμη φορά (value for money), κουτί του Σεπτεμβρίου, μαζί με κάποια άλλα που είχα παραγγείλει από το e-shop του Beauty Test Box,  για τα οποία θα σας μιλήσω σε επόμενο review...

   
Μέχρι τότε, μπορείτε να κάνετε ένα like στο facebook page της εταιρίας και  στο  facebook page  του Parfum-Color για να είστε ενήμερες, για πότε ανοίγουν οι συνδρομές Οκτωβρίου και να κάνετε  κι εσείς  δικό σας,  ένα Beauty Test Box!


Kisses...χχχχ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...