Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Πρόταση μακιγιάζ για μελαχρινή με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα


Αν είστε μελαχρινή με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα (αλλά και μάτια σε σκούρους πράσινους τόνους) μπορείτε να επιλέξετε λίγο περίεργους συνδυασμούς για το φετινό σας make-up:
Η επιδερμίδα σας θα μείνει στη φυσική ανοιχτόχρωμη απόχρωση που έχει, με τη διαφορά ότι οποιαδήποτε χρωματική ατέλεια θα πρέπει να έχει εξομαλυνθεί ώστε να μην είναι ορατή και η επιδερμίδα σας να έχει όσο γίνεται ενιαίο χρωματικό τόνο.
Η απόχρωση στα ζυγωματικά του προσώπου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτική-φυσική.



Μικρή ποσότητα ρουζ σε ελαφριά ροζ απόχρωση (αν έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας) και σε ελαφριά ροδακινί/βερικοκί απόχρωση (αν ο τόνος της επιδερμίδας σας είναι πιο θερμός). Συμπληρώστε από πάνω ελάχιστη άχρωμη ματ/matte πούδρα θα σας το εξασφαλίσει αυτό… προτείνουμε τη Fixing powder από την FM GROUP


Χρησιμοποιείστε σε όλο το άνω βλέφαρο σκιά μεμεταξένια υφή και σε απόχρωση από ανοιχτό μπεζ/beige μέχρι και πολύ σκούρο μπορείτε να χρησημοποιήσεται τη παλέτα Chocolate Mousse από την FM GROUP.

Στο άνω βλέφαρο επίσης δημιουργήστε μία σταδιακά αυξανόμενη(κατά πλάτος) γραμμή με ένα μαλακό μολύβι ματιών σε απόχρωση μπορντώ-μοβ-καφέ (bordeaux-mauve-brown) όπως το Icy Amethyst από την FM GROUP   με τελείωμα ελαφρώς ανοδικό, βεβαίως μπορείτε με την ίδια απόχρωση να τονίσετε (με φορά προς τα έξω) το κάτω βλέφαρο.
Χρησιμοποιείστε άφθονο μαύρο μάσκαρα και αν θέλετε στις κάτω βλεφαρίδες χρησιμοποιήστε μαύρο μάσκαρα συνδυαστικά με μπορντώ/bordeaux απόχρωσης ή και μόνη της.
Αν θέλετε να δώσετε πιο δραματοποιημένη εικόνα βάλτε γραμμή eyeliner στο επάνω βλέφαρο και χρησιμοποιήστε ελάχιστο μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο,σβήστε το καλά η εναλλακτικά χρησιμοποιήστε μαύρο καζάλ/kajal στο κάτω εσωτερικό του βλεφάρου.

Εναλλακτικά:Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβι ματιών σε γκρι απόχρωση…


Το περίγραμμα και το γέμισμα των χειλιών μπορεί να γίνει με ένα μολύβι σε σκούρα απόχρωση (όπως κάτι σε καφέ-κόκκινο-κεραμιδί), δοκιμάστε το Mahogany από τη MAC.


Tips για τα χείλη:
 Φροντίστε τα χείλια σας με συχνές απολεπίσεις με PEELING ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ 
και ενυδατώστε τα με το φανταστικο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...