Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

O ρόλος του concealer

    

Οι πολύ νέες γυναίκες, οι νέες αλλά και οι λιγότερο νέες, δηλαδή όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες πρέπει να έχουν στο νεσεσέρ της ομορφιάς τους, τουλάχιστον ένα concealer!

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και συχνά αντικατοπτρίζει την κούραση της ημέρας, τυχόν αδιαθεσία αλλά και τα ξενύχτια. Καθώς διαθέτει πολύ λεπτούς μυς, τους πιο λεπτούς του ανθρώπινου σώματος, δεν έχει σμηγματογόνους αδένες, και έχει ελάχιστη ποσότητα υποδόριου λίπους,  είναι πολύ ευάλωτη στο κάθε τι, στους περιβαλλοντικούς παράγοντες, αλλά και σε όλα όσα βιώνουμε, στρες, κούραση, ξενύχτι, στενοχώρια, αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να εμφανίζει άλλοτε μαύρους κύκλους, άλλοτε πρήξιμο, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Ποια είναι λοιπόν η λύση για να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να έχουμε πάντα ξεκούραστο βλέμμα και πρόσωπο;
Μα, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα κατάματα... επιλέγοντας τον μεγάλο σύμμαχο που λέγεται  concealer, και  μπορεί να μας χαρίσει εντυπωσιακό βλέμμα άμεσα και όχι μόνο, αφού εκτός από τα ενοχλητικά σημάδια γύρω από τα μάτια, μπορεί να καλύψει και άλλες ατέλειες, όπως κοκκινίλες, ευρυαγγείες, κηλίδες ή σπυράκια.
  • Βρείτε τη σωστή απόχρωση, ιδανικά ένα τόνο πιο ανοιχτό από τη φυσική σας απόχρωση
  • Απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα, αφού έχετε φορέσει λίγο πριν μία ειδική κρέμα ματιών, με απαλές κυκλικές κινήσεις από έξω προς τα μέσα.
  • Απλώστε το concealer και σε όλο το κινητό βλέφαρο, αν θέλετε οι σκιές σας να διατηρηθούν αναλλοίωτες σε όλη τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας!
  • Με τη χρήση του concealer, οι μαύροι κύκλοι, τα πρηξιματάκια και η ένταση της ημέρας γύρω από την περιοχή των ματιών, εξαφανίζονται στη στιγμή!
  • Απλώστε λίγη ποσότητα concealer σε σημεία που πιθανά επιθυμείτε πολύ έντονη κάλυψη και από πάνω στρώστε στη συνέχεια το make-up.Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
  • Υπάρχουν concealer με συνδυασμούς χρωμάτων που απαντούν ιδανικά σε κάθε ανάγκη. Να ξέρετε ότι:

Oriflame Beauty Conceal Kit

* Το Κίτρινο χρώμα είναι τέλειο για περιοχές που έχουν μωβίζουσα απόχρωση
* Το Μπεζ χρώμα καμουφλάρει τους έντονους κύκλους και τις γκριζωπές επιφάνειες.
* Το πράσινο χρώμα καλύπτει ιδανικά κοκκινίλες και  ευρυαγγείες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...