Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

SOLARIS by Dr.Nona

 SOLARIS 
Τα προϊόντα της εταιρείας DR.NONA είναι μοριακά καλλυντικά, που παράγονται με βάση τα ιχνοστοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, αρωματικά έλαια (υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας 85-95%) και φυσικά αντιοξειδωτικά. 

Οι επιστήμονες της κλινικής  lenom στο  Ισραήλ με επικεφαλής την δόκτορα Νόννα Κούχινα κατοχύρωσαν με πατέντα το βιόοργανόμεταλλικό αυτοτροφοδοτικό σύστημα (ΑΤΣ) και χρησιμοποίησαν την ολοκαίνουργια σύγχρονη επιστήμη της  νανοτεχνολογίας , για αυτό τα προϊόντα είναι πολύ αποτελεσματικά.


Δεν περιέχουν parabens και άλλα επικίνδυνα συντηρητικά (το ρόλο τους παίζουν τα ιχνοστοιχεία και τα αρωματικά έλαια), είναι απόλυτα ασφαλή και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος και ηλικίες.
 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά και εγκύους.
 Φροντίζοντας τον εαυτό σας με τα καλλυντικά  DR. NONA  (4 προγράμματα) όχι μόνο θα έχετε την ιδανική επιδερμίδα και μαλλιά, αλλά θα βελτιώσετε σημαντικά την υγεία σας.
Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη – τα προϊόντα, δρουν διαδερμικά, εφοδιάζοντας όλα τα κύτταρα με όλα τα απαραίτητα για την αποκατάσταση – ανανέωση και προστασία τους .
DR NONA είναι το SPA σε επίπεδο κυττάρων. Η ιδέα της είναι – ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΆ ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΆ!   Διαδικασία ενυδάτωσης εξυγίανσης αποκατάστασης  και προστασίας δέματος με SOLARIS & dead sea       quartet of bath salts
Πρέπει να γίνεται καθημερινά σε όλο το σώμα. Όλη η διαδικασία διαρκεί μόνο 5 λεπτά από όλη την πρωινή φροντίδα (περιποίηση). Πριν την εφαρμογή της SOLARIS πάντα ψεκάζουμε – ενυδατώνουμε την επιδερμίδα με διάλυμα άλατος DR NONA (quartet of bath salts ) το οποίο το ετοιμάζουμε μόνοι μας (1 κουταλιά γλυκού άλατα DR NONA σε ένα ποτήρι καθαρού νερού).
Γιατί?
Όλα τα προβλήματα με την επιδερμίδα - η γήρανση, η χαλάρωση, οι ραγάδες, ο χρωματισμός, τα θηλώματα, οι ρωγμές, το ξεφλούδισμα, οι υπερκερατώσεις – αρχίζουν από την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα (αφυδάτωση). Εμείς κατά το 70% αποτελούμαστε από νερό (τα παιδιά κατά το 90%).
 Όταν το κύτταρο χάνει το νερό, επιβραδύνεται ο μεταβολισμός, η αναγέννηση και συσσωρεύονται οι τοξίνες (οι ελεύθερες ρίζες). Αυτό οδηγεί στην βλάβη των κυττάρων. Και επειδή από τα κύτταρα αποτελούνται οι ιστοί, από τους ιστούς – τα όργανα, από τα όργανα – τα συστήματα οργάνων και  ολόκληρος ο οργανισμός, αυτή η καταστρεπτική διαδικασία μπορεί να διεξάγεται σε όλο τον οργανισμό και να οδηγεί στις ασθένειες και στα προβλήματα για τα οποία ήδη λέγαμε.
Η Δρ Νόννα Κούχινα έλυσε το πρόβλημα της ενυδάτωσης της επιδερμίδας και αποκατάστασης των κυττάρων πολύ απλά και με ιδιοφυία.
 Έχει βάλει τα ιχνοστοιχεία της Νεκράς θάλασσας, τα αντιοξειδωτικά των αρχιβακτηριδίων ( το πιο αρχαίο κύτταρο στη γη "archebacteria") που ταυτίζονται με τα ανθρώπινα, αλλά είναι ανθεκτικά αφού επιζούν στις ακραίες συνθήκες της νεκράς θάλασσας, στην ακτινοβολία, στα χημικά, και σε θερμοκρασία 100ο ), τα αρωματικά έλαια στις μικροκάψουλες (0,45 mic) και όταν αυτά σε διάλυμα τοποθετούνται στο δέρμα, το διαπερνούν και τραβούν το νερό στα κύτταρα.
Οι ιστοί ενυδατώνονται βαθιά για 24 ώρες, τα αρωματικά έλαια επαναφέρουν την μικροκυκλοφορία, ενώ τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν την επιδερμίδα.
Δηλαδή, κατά τη διάρκεια όλου του 24-ώρου πραγματοποιείται η φυσική ανανέωση των κυττάρων.
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα :
Εμείς λοιπόν πηγαίνουμε στην παραλία ,το θαλασσινό νερό (NaCl) μαζί με το ήλιο ξηραίνουν  την επιδερμίδα.
Μετά ξεπλένουμε το θαλασσινό αλάτι κάτω από το ντους με νερό βρύσης, που περιέχει χλώριο (Cl) και προκαλούμε οριστική ζημιά στην επιδερμίδα (θυμάστε τον εαυτό σας μετά τις διακοπές?).
Αλλά εάν εσείς μετά το ντους  βάλετε (θα ψεκάσετε) μπόλικο διάλυμα των αλάτων  quartet of bath salts  DR NONA με μκροκάψουλες και μετά την κρέμα SOLARIS (και άλλες κρέμες DR NONA), η επιδερμίδα σας θα γίνει απαλή, ελαστική, καινούργια, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τρόπο ζωής, την διατροφή, την οικολογία.
Και αυτό είναι το μυστικό των προϊόντων DR  NONA.
Θα δείτε  το υγιές  χρώμα να επανέρχεται στην επιδερμίδα, την απαλότητα, την υγρασία που διατηρούνται έως την επόμενη μέρα!
 * Κρέμα SOLARIS αυξάνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία, για αυτό χρησιμοποιείται ως αντηλιακή προστασία, δίνει πολύ ωραίο χρυσαφένιο μαύρισμα
* Προλαμβάνει την εμφάνιση στην επιδερμίδα των κηλίδων, της ξηρότητας, των μικρών κρεατοελιών,  των θηλωμάτων, των ρωγμών, των ραγάδων (στις εγκύους, στις θηλάζουσες), συμβάλλει στην διάλυση των ουλών.
* Είναι αποτελεσματική στην ακμή.
* Μετά το ξύρισμα και μετά την αποτρίχωση επουλώνει αμέσως τις μικρές πληγές.
* Εάν η SOLARIS χρησιμοποιηθεί το πρωί στην επιδερμίδα των ποδιών που ενυδατώθηκαν με άλατα DR NONA, κατά την διάρκεια της ημέρας τα πόδια δεν κουράζονται και δεν πρήζονται στους ανθρώπους, οι οποίοι όλη την ημέρα είναι όρθιοι ή κάθονται πολλές  ώρες στη δουλειά.
* Οι πόνοι στα πόδια εξαλείφονται εύκολα με ποδόλουτρο με άλατα και με μασάζ με SOLARIS.
* Παρά πολλά είδη δερματίτιδων φεύγουν με την χρήση της ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ quartet of bath salts και των κρεμών DR NONA, λόγω θεραπείας και αποκατάστασης της επιδερμίδας
* Τα λουτρά άλατος με την μετέπειτα χρήση των κρεμών «Body Toning Lotion», «SOLARIS», & «Beauty Mask - ΛΑΣΠΗ νεκράς θάλασσας DR NONA» , εκτός από το εξαίρετο καλλυντικό αποτέλεσμα αποτελούν και θαυμάσια πρόληψη της οστεοπόρωσης.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα θα βρείτε στη σελίδα:
Dr.Nona dead sea spa

Όπου μπορείτε να κάνετε και αγορές λιανικής αλλά και αγορές 100VP με έκπτωση -20 %  και για επαγγελματίες  που παραγγέλνουν μεγάλες ποσότητες μέχρι  33%-40% 
οι  τιμές τους  σε σχέση με άλλα προϊόντα από τη νεκρά Θάλασσα που πωλούνται  σε καταστήματα λιανικής είναι παρά πολύ οικονομικότερες , λόγο του ότι όλοι αγοράζουν απευθείας από την εταιρεία  &  δεν υπάρχουν μεσάζοντες.
Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να σας γίνει μια δωρεάν επίδειξη και δοκιμή των προϊόντων για όσους βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη…Dr. Nona Greece Thessaloniki
Υγεία/Ομορφιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...