Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Οι φετινές τάσεις της μόδας


Εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση και όχι άδικα, αφού τόσο τα χρώματα, όσο και το όλο στυλ καταφέρνουν να τραβήξουν τα βλέμματα όλα επάνω τους.


Οι φετινές τάσεις της μόδας, επιβάλλουν χαλαρό ντύσιμο, σε έντονες αποχρώσεις, έτσι ώστε να νιώθουμε πιο φρέσκιες και ανανεωμένες, αλλά και με έντονη και χαρούμενη διάθεση που να αναδεικνύεται στο look μας!





Προτιμήστε να δώσετε μια νότα από κίτρινο, φούξια, ή πορτοκαλί στην εμφάνιση σας και να κερδίσετε επιπλέον κομψότητα, αλλά και να σαγηνεύσετε τους γύρω σας με το στυλ σας!


Υπεροχή, λάμψη και στυλ.
Όλα αυτά σε έναν και μόνο συνδυασμό χρωμάτων. Η αντίθεση θερμού και ψυχρού χρώματος, προκαλεί τις εντυπώσεις. Τολμήστε τον συνδυασμό κίτρινου και πράσινου χρώματος στην εμφάνιση σας και πείτε ναι! στις προκλήσεις!




Ένα χρώμα που αγαπάμε την φετινή σεζόν, είναι το hot γαλάζιο teal σε όλες του τις αποχρώσεις. Άλλοτε λίγο πιο πράσινο, ή ακόμα και λίγο πιο γκριζο, δίνει στις εμφανίσεις μας μια αύρα πιο σικάτη αλλά και αέρινη. Το χρώμα αυτό θα το συναντήσετε σε φορέματα, τσάντες, παπούτσια, ακόμη και σε εντυπωσιακά γουνάκια!



Eντυπωσιακά και άκρως τολμηρά χρώματα, έρχονται να προσθέσουν στυλ, γούστο και φινέτσα στις εμφανίσεις μας τόσο στην καθημερινότητα μας, όσο και στις βραδινές μας εξορμήσεις! Κάντε εντυπωσιακούς συνδυασμούς και τολμήστε τις έντονες αντιθέσεις.






Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την φετινή σεζόν, την παράσταση κλέβουν τα γήινα χρώματα σε όλες τους τις αποχρώσεις!






Oι εντυπωσιακές δημιουργίες του 2012 αναμένετε να μας τρελλάνουν! Υπέροχες δημιουργίες από φημισμένους οίκους, όπως Christian Louboutin, Brian Atwood, Yves Saint Laurent  όχι μόνο μας ξαφνιάζουν με την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία τους στο design, αλλά φέρνουν μαζί τους ένα κύμα δροσιάς και ευτυχίας με τα έντονα και άκρως πικάντικα χρώματά τους!
Δημιουργίες που μυρίζουν Άνοιξη και έρχονται να προσθέσουν χρώμα και λάμψη στην γκαρνταρόμπα μας.
Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012, είναι πλέον γεγονός! Απολαύστε τις πιο hot δημιουργίες  και πάρε ιδέες από τα χρώματα και το design τους για να επιλέξεις και συ τα αγαπημένα σου παπούτσια, γόβες ή πέδιλα για την φετινή Άνοιξη.

Ο οίκος Giuseppe Zanotti φέρνει την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2012, με μια ολοκαίνουργια και λατρεμένη συλλογή από πολύχρωμες δημιουργίες, πανύψηλα τακούνια, αλλά και άκρως θηλυκά και μοντέρνα designs. Κυριαρχούν τα color blocking πέδιλα, οι διχρωμίες στις γόβες, αλλά και οι λεπτομέρειες σε όλες τις δημιουργίες του οίκου, που κλέβουν τις εντυπώσεις. Απολαύστε τις! Συνέχεια »





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...