Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑ!


ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑ!




Κριός : Υπερόπτες και ισχυρογνώμονες σε κάθε τους βήμα και λέξη. Τα κριαράκια μας, θέλουν πάντα όλοι γύρω τους να είναι συγκαταβατικοί και να μην πιέζονται από τίποτα και κανέναν. Είναι πάντα χαρούμενοι και αθώοι και για αυτό το λόγο είναι και η ψυχή της παρέας, που πολλές φορές οι ίδιοι θέλουν να ελέγχουν! Η λέξη «κίνδυνος» φαίνεται να μην υπάρχει στο λεξιλόγιο τους και έτσι δεν μετριάζουν της κουβέντες τους, οποίο και να είναι το τίμημα…

 Λέξη κλειδί : αυθορμητισμός

Άρωμα: Pure by DKNY – FM 15



Ταύρος : Υπομονετικοί και αργόσχολοι στις αποφάσεις τους, οι Ταυρίνες είναι σίγουρα το ζώδιο που δεν θέλετε να δείτε να τσαντίζεται… Για να κατακτηθούν ολοκληρωτικά και να δοθούν, θέλουν να τους τάξετε τα πάντα γύρω σας και πάνω σας! Είναι αγωνιστές της ζωής και μαχητικοί στο έπακρον. Σταθεροί και εγκάρδιοι στις φιλίες τους και αυτό στηρίζεται στο γεγονός, ότι οι Ταύροι είναι πάντα σίγουροι για τα άτομα που συναναστρέφονται…

 Λέξη κλειδί : Φιλότιμο

Άρωμα: ” Attimo “ by Salvatore Ferragamo – FM 27



Δίδυμοι : Το μυαλό τους είναι το πιο εύστροφο στον ζωδιακό κύκλο! Είναι πάντα οι επιζώντες μέσα από τις πιο δύσκολες καταστάσεις και αυτό χάρη στο θάρρος και την ανδρεία τους. Η λέξη «κακία» είναι κάτι πρωτάκουστο για τους Διδύμους, που αποφεύγουν να ρίξουν τον εαυτό τους σε κάθε είδους συμπλοκή και τσακωμούς. Διακρίνεται γιατί είναι επικοινωνιακός και έχει έμφυτο ταλέντο στο γραπτό και προφορικό λόγο.

 Λέξη κλειδί : Επινοητικός

Άρωμα: Hypnotic Poison  by Christian Dior – FM 173



Καρκίνος : Ρομαντικοί και συναισθηματικοί, με τη σκέψη συνέχεια στο γάμο και στον αληθινό έρωτα που θα πορευτούν μαζί του αιώνια. Μεγαλύτερος φόβος από τη μοναξιά για έναν Καρκίνο δεν υπάρχει! Παρόλο που είναι στην συνεχή αναζήτηση του έρωτα, είναι απίστευτα ιδιότροποι, γκρινιάρηδες και παράξενοι. Είναι ανασφαλής και οι σκέψεις του τον οδηγούν πάντα σε συμβάντα του παρελθόντος.

 Λέξη κλειδί : Ευαίσθητος

Άρωμα: Magnifique  by Lancome – FM 289 



Λέων : Οι λέαινες είναι σκληρές και αδίστακτες! Χαρακτηρίζονται ως οι πιο γενναιόδωρες του ζωδιακού κύκλου και δεν θα ζητήσουν ποτέ αντάλλαγμα για κάτι που προσέφεραν, γιατί απλά το κάνουν πάντα από την καρδιά τους! Στον έρωτα είναι πολύ τυχεροί, διότι πάντα υπάρχει κάποιος να τους αγαπήσει, απλά τα λιοντάρια δεν κατακτώνται ποτέ ολοκληρωτικά γιατί πάντα προσδοκούν το καλύτερο. Υπερήφανες, δημιουργικές, οργανωτικές, εντυπωσιακές και αυτοδημιούργητες.

 Λέξη κλειδί : Υπερήφανος

Άρωμα: Hugo XX by Hugo Boss – FM 185



Παρθένος : Οι εργασιομανείς και τελειομανείς Παρθένοι, είναι σύμβολο της μοναχικότητας για τα ζώδια. Θέλουν πάντα να περνάει το δικό τους και είναι πρόθυμοι να σε παρατήσουν, εάν δεν γίνει αυτό που επιθυμούν. Αναλύει πάντα την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να μην δημιουργηθούν λάθη εις βάρος τους. Αντέχουν ακόμα και σε «αντίξοες» συνθήκες και αυτό γιατί θα αφιερώσουν χρόνο στην εργασία τους προκειμένου να αποφύγουν καταστάσεις δυσάρεστες για εκέινους.

 Λέξη κλειδί : Ακατάληπτοι

Άρωμα: The One  by  D&G – FM 147



Ζυγός : Λάτρεις της γαλήνης και της ειρήνης! Από τη φύση τους λοιπόν πιστεύουν στη δικαιοσύνη, την ισότητα και σε κάθε είδους ισορροπία. Πιστεύουν ότι η εμφάνιση τους είναι το παν και της αφιερώνουν έτσι πολύ χρόνο. Η δυσκολία τους είναι να κάνουν κάτι μόνοι τους, καθώς η συνεργασία είναι κάτι που κυλάει στο αίμα τους. Η πολυτέλεια είναι η βασική του έννοια, ενώ όταν καλείται να πάρει αποφάσεις μόνος του, είναι πάντα στο 50-50… εξίσου και σύμβολο του η ζυγαριά…

 Λέξη κλειδί : Ζωηρός

Άρωμα: Hypnose  by Lancome – FM 12



Σκορπιός : Μυστηριώδες και άμεσα συνδεδεμένοι με τον έρωτα και το σεξ! Δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ μυστικό! Είναι έντιμοι αλλά και εκδικητικοί, που σημαίνει ότι μπορεί να θυμάται και να κρατάει κάτι για χρόνια ολόκληρα. Με την πρώτη ματιά θα δείξουν ήρεμοι και ευγενείς, παρόλο που μέσα τους βράζουν συνεχώς . Η πειθώ τους έχει εκπληκτικές διαστάσεις, σε σημείο υπνωτισμού για το άτομο που θα βρεθεί απέναντι τους.

 Λέξη κλειδί : Εσωστρεφής

Άρωμα: Midnight Poison  by Christian Dior  - FM 286



Τοξότης : Οι Τοξότες είναι τόσο εγωίστριες που καταλήγουν να γίνουν ακόμα και αντιπαθείς, εάν δεν γίνει αυτό που θέλουν και έτσι όπως το θέλουν! Συνήθως είναι γκρινιάρες και παραπονιάρες. Ο Τοξότης είναι ο μεγάλος φιλόσοφος των ζωδίων πράγμα που τον καθιστά να έχει μεγάλη ειλικρίνεια και σεβασμό. Στα λάθη του, όταν τα κατανοεί, προσπαθεί να τα «μπαλώσει», με αποτέλεσμα να τα κάνει ακόμα χειρότερα. Έχει πολύ χιούμορ και δεν έχει σχεδόν ποτέ κακές προθέσεις.

 Λέξη κλειδί : Εξωστρεφής

Άρωμα: Lacoste  pour Femme by   Lacoste  - FM 146



Αιγόκερως : Το πείσμα τους καταντά συχνά κουραστικό! Δεν είναι ευχαριστημένοι, ακόμα και αν κατακτήσουν το φεγγάρι! Παρόλα αυτά, οι αιγόκεροι είναι πολύ μετρημένοι σε όλα και είναι πραγματιστές. Ξέρουν να διαχωρίζουν την πραγματικότητα από κάθε τι ψεύτικο και φανταστικό. Είναι πολύ ώριμος και σοβαρός και πιστός σε βασικούς θεσμούς, όπως η οικογένεια, τα έθιμα και οι παραδόσεις.

 Λέξη κλειδί : Ορθολογιστής

Άρωμα: Gucci Rush by Gucci – FM  5



Υδροχόος : Οι Υδροχόοι ζουν σε ένα κόσμο δικό τους και συνήθως δεν έχει και άμεση συσχέτιση με την πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν δεν μπορείς να βασιστείς και στα λόγια τους, τα οποία θα είναι τα μισά αλήθεια… Είναι πολύ ανήσυχοι για το τι μπορεί να τους συμβεί αύριο και λατρεύουν να είναι ανεξάρτητοι και επαναστάτες. Η φιλία, η κοινωνία, η αγάπη είναι από τους βασικούς θεσμούς που υπερασπίζονται. Δίνει πάρα πολύ σημασία στα κοινά, με αποτέλεσμα να κάνει τους γύρω του να τον κατηγορούν ότι δεν τους δίνει σημασία.

Λέξη κλειδί : Οραματιστής

Άρωμα: Kenzo Amour  by Kenzo – FM  149



Ιχθείς : Γλυκύτατοι και ευαίσθητοι, είναι πάντα εκεί για να κατανοήσουν το κάθε πρόβλημα που σε βασανίζει. Είναι τόσο ευαίσθητοι στον πόνο των συνανθρώπων τους, που πολλές φορές μπορούν να εμπλακούν ακόμα και με άτομα περιθωριακά προκειμένου να τους βοηθήσουν. Έχουν πολύ αναπτυγμένη διαίσθηση και αυτό τους βοηθά να κατανοούν το περιβάλλον και τον κόσμο γενικότερα δίπλα τους.

 Λέξη κλειδί : Δεκτικοί

Άρωμα Miracle by Lancome – FM 174

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν την αναδημοσίευση αναρτήσεων από τo blog να αναγράφουν το όνομα του blog με το σωστό link.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...